Професійні кавомашини
Професійні (ріжкові) кавомашини.
Назва даних пристроїв походить від особливого гнізда, призначеного для заповнення порошком кави. Воно називається «холдер» або «ріжок», що визначає тип цього різновиду кавових апаратів. Призначення ріжкових кавомашин полягає у приготуванні конкретного виду кави – еспресо, а також різноманітних напоїв, що мають еспресо у своїй основі.
Серед конструктивних елементів даних моделей можна зустріти вбудовану можливість помелу зерна, здатність автоматично виробляти відключення пристрою, а також капучинатор, необхідний для збивання молока, як вимагають окремі рецепти кавових напоїв. Існує кілька принципів функціонування ріжкових кавоварок, зокрема – помповий та паровий. У першому випадку гаряча вода проходить через порошок кави під великим тиском. У другому випадку відбувається приблизно те саме, проте функцію води замінює гаряча пара.
- Професійна двопостова кавомашина Astoria Tanya R SAE 2GR Standart 0VSAE.2EC30516119 500 ₴В наявності
- Професійна двопостова кавомашина Astoria Tanya R SAE 2GR (висока група) 0VSAE.2EC30527121 500 ₴В наявності
- Професійна двопостова кавомашина Astoria Forma SAE/2 (Nero/Bianco)-Inox 0VSAE.2FM30013161 210 ₴В наявності
- Професійна двопостова автоматична кавомашина Astoria Core 200 2GR (blue/bianco) core200b197 500 ₴В наявності
- Професійна двопостова мультибойлерна кавомашина Astoria Tempesta GARA SAEP/2 0KSAEP2TE30008812 550 ₴В наявності
- Професійна двопостова мультибойлерна кавомашина Astoria Storm Standart SAEP/2 0KSAEP2S430001773 700 ₴Під замовлення
- Професійна двопостова мультибойлерна кавомашина Astoria Storm Standart SAEP/2 0KSAEP2S430005860 350 ₴Під замовлення
- Професійна двопостова мультибойлерна кавоварка Astoria Plus4You Advantage SAEP Plus4U_adv_bl475 500 ₴Під замовлення
- Професійна мультибойлерна двопостова кавомашина Wega URBAN EVD/2 NERO OPACO 01EVDP2BC30004470 940 ₴В наявності
У ріжкових апаратів є свої переваги та недоліки.
- До переваг можна віднести: високу швидкість приготування кави;
- можливість підтримувати температуру напоїв;
- відносно мала витрата кавових зерен;
- здатність створювати гарну пінку на поверхні напою;
- вельми тривалий термін роботи;
- наявність додаткових функціональних елементів у окремих моделях.
Серед недоліків можна виділити:
- відносно складний догляд за пристроєм;
- мала кількість рецептів, які здатна виробляти кавоварку;
- досить великі габарити;
- Вища вартість.