Сухі вершки, молоко
Сухе молоко і порошкові вершки – це продукти, отримані з цільного коров'ячого молока, що пройшов процес нормалізації і пастеризації. Незважаючи на те, що промислове виробництво було налагоджено лише в 19 столітті, цей поживний порошок люди вміли отримувати вже кілька сотень років тому. Він входить до складу кондитерських, хлібобулочних і ковбасних виробів, десертів, ласощів, дитячого і спортивного харчування, багатьох інших страв і продуктів. Основні переваги сухого молока – його тривалий термін зберігання і легкість транспортування, що не потребують дотримання особливих умов (більшість подібних продуктів фасується у вакуумні пакети). Воно незамінне в походах, поїздках, скрізь, де немає доступу або можливостей для використання свіжого молока.
Звичайно ж, без молочних продуктів не обходиться приготування кави та шоколаду. Сухе молоко і вершки в гранулах європейських виробників ICS (Нідерланди), Ristora (Італія). Продукти, приготовані на високотехнологічному європейському обладнанні з використанням натуральної якісної сировини, будуть гідно оцінені вашими відвідувачами. Порошкові молоко і вершки для кавових апаратів додадуть м'якість і ніжність напоїв, купленим в метушні на ходу, змусять на мить зупинитися і насолодитися натуральним молочним смаком.