Продавець Кавовий двір розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1391 відгук

Наразі компанія не може швидко обробляти заявки клієнтів. Замовлення та повідомлення для компанії, надіслані з 04.05.2024 по 07.05.2024, будуть опрацьовані пізніше. З 08.05.2024 компанія продовжить роботу у звичайному режимі.

+380 (73) 159-10-00
Тираспольская, 35, Одеса, Україна
Кошик
Кавовий Двір - оптово-роздрібний магазин кави, чаю та супутніх товарів

Гарячий шоколад, какао

Для многих людей какао и горячий шоколад являются не менее привлекательными напитками, нежели классический кофе. Особенно это касается тех, кто в принципе плохо переносит кофеин или просто не любит кофе, но при этом восхищается глубоким ароматом и насыщенным вкусом напитка. Именно на такую аудиторию и рассчитаны какао и горячий шоколад – напитки, предлагаемые большинством торговых автоматов. Сразу оговоримся: по большому счету, большой разницы между какао и горячим шоколадом из вендингового аппарата нет: оба напитка изготавливаются из одного и того же сырья – какао-порошка.


Асортимент вендінгового апарата може включати в себе:
  • гарячий шоколад;
  • гарячий шоколад з молоком;
  • подвійний гарячий шоколад;
  • класичний какао;
  • какао з молоком.
Дозування цукру при цьому, як і у випадку з кавою, клієнт вибирає самостійно.

Владельцам вендинговых автоматов необходимо знать, что с точки зрения сырья какао и горячий шоколад между собой практически не различаются, поскольку для их изготовления автомат использует какао-порошок. Дело в том, что стандартный горячий шоколад готовится путем плавления твердого шоколада и его варки в молоке или сливках. Очевидно, что в аппарате сделать это невозможно, поэтому в качестве исходного продукта выступает какао-порошок. В склад готової суміші для приготування какао зазвичай входить знежирений какао-порошок, цукор, сухе молоко, молочна сироватка, стабілізатор, сіль, ароматизатори, речовини, що перешкоджають злежуванню та грудкуванню сировини.

Головною відмінністю «вендінгового» гарячого шоколаду є те, що, на відміну від «побутового» какао, він розбавляється гарячою водою, а не молоком, оскільки сухе молоко і вершки вже входять до складу суміші.
ГалереяСписок

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner