Кава мелена Carraro
Історія кави Саггаго почалася давним-давно, коли Гаетано Карраро – бакалійник з маленького італійського містечка Скио, продавав у своїй лавці зелені кавові боби. Городяни самі обсмажували, мололи їх і готували каву.
Коли на початку XX століття з'явилася парова еспресо-машина, популярність кави з чудо-агрегату швидко зросла. Те ж саме сталося з бізнесом родини Карраро, організувала справу по обжарке і упаковці кавових зерен. Син Гаетано Маріо довів обороти до промислових масштабів. Зліт його підприємницького успіху припав на 1927 рік, впечатанный в логотип торгової марки Carraro.
Крім солодкуватою бразильської арабіки Сантос, кращої робусти Канилон, колумбійських зерен, багатих смаковими відтінками, у сумішах обов'язково присутні унікальні сорти. Наприклад, кава з Індії, де кожна провінція вирощує власний оригінальний сорт, доведений до досконалості. Високо в горах кавові і фруктові дерева ростуть упереміш з культурами спецій. Ефірні олії зерен від такого сусідства насичуються квітковими і фруктово-пряними ароматами.
Чудові також горіхово-шоколадні сорти з Перу, екзотичні представники острова Ява з їх димними півтонами.
На плантаціях не застосовують хімію і добрива, збір і обробку ведуть вручну, що гарантує абсолютну біологічну чистоту продукції.