Посуд
Для багатьох пити каву – це цілий ритуал і тому без гарного посуду тут не обійтися. Не варто забувати про те, що для кожного кавового напою існують свої спеціальні чашки, вони відрізняються розмірами та різноманітністю форм.
Наприклад, для еспресо подають найменшу за обсягом чашку, для капучіно трохи більше, а коктейлі та латте найкрасивіше виглядатимуть у спеціальних скляних келихах.
Хороший посуд, як і хороша архітектура, повинен мати три властивості: він повинен бути міцним, він повинен бути ергономічним, він повинен бути красивим.
Особливо значущими ці властивості стають при підборі посуду для ресторану, готелю або кафе - тому що тільки міцний, ергономічний і красивий посуд однаково приємний і гостям, і персоналу закладу.