Кава в зернах illy
Кави Іллі в зернах
Абсолютно унікальна компанія по виробництву кави, яка стала в світі найбільш інноваційною. І правда, буквально з самого початку засновник, а потім і його наступники прагнули створити нові види техніки і упаковки, рівним яких не було у всьому світі. Без зайвої скромності можна заявити, що їм це цілком вдалося.
Кави в зернах даного концерну завжди хвалився багатим ароматом, який хочеться розкривати. Кожна наступна чашка не передає всі межі, граючи все нову симфонію. Має не тільки насичений глибокий смак, але і чудове відтіняє післясмак. Після ковтка кожен відчує неймовірний приплив сил, а, значить бажання рухатися тільки вперед.
Як виник бренд
Традиційно, більшість марок по виробництву кави «народжуються» на території спекотної Італії. Іллі виник у 1933 році на північному сході Італії в невеликому портовому містечку Трієст. Виробництво було на високій ноті, що в короткий час поставило продукцію на вершину кавового Олімпу. Виходячи з історичних довідок, саме Illy вважався і вважається кращими з виготовлення класичного еспрессо.
Засновник і його послідовники вирішили на цьому ні в якому разі не зупинятися, і, створили унікальну лабораторію по дослідженню зерен.
Саме в її стінах відбуваються самі містичні трансформації, що видають за підсумком прекрасний результат у вигляді ароматної кави.
У лабораторії проводяться не тільки експерименти над купажуванням, але і лазерна перевірка зерна на некондиционность. Кожна партія, яка надходить на світовий ринок, проходить декілька видів перевірок якості. Саме тому Illy в зернах синонім якості, беззаперечну довіру і божественне насолоду.
Асортимент продукції
Упаковка ще одна фішка концерну. Було доведено, що тільки в жерстяній упаковці з використанням спеціального харчового газу існує можливість зберегти букет ароматів. При відкритті кришки повинен прозвучати своєрідний бавовна.
Серед позицій можна виділити наступні:
- Espresso medium – використана ручна збірка і середня ступінь обжарювання. Складається виключно з арабіки. Відрізняється ніжним смаком з легкою кислинкою і ледь помітною гірчинкою.
- Dark Intenso складається виключно з арабіки, зібраної в Центральній Америці. Яскравий і динамічний смак.
- Monoarabica Etiopia – зерна з Ефіопії. Відрізняється фруктовими і цитрусовими нотами.